Disclaimer

Uw privacy is voor ons van bijzonder belang en wij willen u dan ook graag uitleggen hoe wij uw persoonsgegevens verwerken.

Koramic Real Estate is verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Koramic Real Estate N.V. met maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk Kapel Ter Bede 84, BTW BE 0405.371.710, hecht veel belang aan een veilige, transparante en vertrouwelijke inzameling en verwerking van uw persoonsgegevens.

U hoeft ons geen persoonlijke gegevens te verstrekken om het grootste deel van onze website te gebruiken. Koramic Real Estate kan de volgende categorieën van persoonsgegevens verzamelen en verwerken:

Naam – Adres – Telefoon of gsm – E-mail

U kunt ook aanvullende informatie verstrekken door formulieren in te vullen op de website www.ateliersmoris.be of wanneer wij contact met u opnemen (telefonisch, per e-mail of tijdens evenementen).

Uw gegevens zullen enkel worden gedeeld met de mensen die bij dit project betrokken zijn. In geen geval zullen uw gegevens aan derden worden doorgegeven.

Koramic Real Estate verzamelt informatie om een beeld te krijgen van uw behoeften en om u een betere dienstverlening te kunnen bieden, en meer in het bijzonder voor de volgende doeleinden:

  • Om uw vragen over Ateliers Moris of ons aanbod te beantwoorden, om u informatie te verstrekken over onze diensten en producten.
  • Voor alle vragen in verband met de verwerking van uw persoonsgegevens kunt u contact met ons opnemen via e-mail: info@koramicrealestate.be